
Kepant produktus išsaugomi vitaminai
Keptuvė ET541 (su antipridegimo sluoksniu) parodo tikslią kepimo temperatūrą, skirtingą įvairiausiems patiekalams. Kitaip tariant, 11-kai patiekalų pasirinktinai: kepant avieną, kiaulieną, žuvį, paukštieną, daržoves, vaisius ir pan.
Kai kepamas maistas pasiekia reikiamą temperatūrą, keptuvė pradeda signalizuoti. Taip maisto produktai nepridega ir taupoma elektros energija, o svarbiausia išsaugomi vitaminai, esantys vaisiuose ar daržovėse.
Keptuvės ekranas – įvairiomis kalbomis
Таip pat signalu įspėjama, jei temperatūra pasiekia 250 laipsnių ribą, nes tada gali būti pažeidžiamas keptuvės antipridegimo sluoksnis. Dar vienas „skambutis“ praneša apie „nusėdusius“ elementus. Be to, keptuvė primena ankstesnę produktų ruošimo temperatūrą.
Šaltinis: alfa.lt